Jídelníček hotelu Salaš

Hotel Salaš v Šenově u Nového Jičína
Hotel Salaš
  • Teplé předkrmy
  • 70 g Šunka s vejci
    200 g Topinka "Salaš" (kuřecí prsa, sýr, šunka, kapie, cibule)
    200 g Bačova topinka (kuř. a vepř. maso, balkánský sýr, kapie)
  • Drůbež
  • 150g Kuřecí prsíčka s broskvemi a ořechy, obloha
    150 g Kuřecí prsíčka se šunkou a banánem, obloha
    150 g Kuřecí prsíčka plněná sýrem a lososem, obloha
    150 g Kuřecí nudličky s ananasem, obloha
    150 g Kuřecí nudličky na žampionech, obloha
    150 g Kuřecí nudličky "Pikant", obloha
  • Naše speciality
200 g Královský biftek na zeleném pepři, obloha
150 g Svíčkové řezy "Florida", obloha
150 g Kozy paní nadlesní, obloha (vepř. směs v brambor. košíčku)
150 g Starostův špíz (roštěná, kuřecí prsa, slanina, žampiony ...)
150 g Plněný pytlákův pytel, obloha (přírodní vepřová, šunka, niva)
150 g Radegastova pomsta, obloha (vepřové na chilli se smetanou)
Žížalí gruppensex (aneb špagety po našem)
Domácí halušky s brynzou a anglickou slaninou
A dále pak ...
150 g Baronský minutkový guláš, obloha (z roštěné)
150 g Roštěná "Flamendr", obloha
150 g Přírodní kotlet na žampionech, obloha
150 g Smažený vepřový řízek, obloha
150 g Ďáblovo potěšení